Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Lehtiselleri 300g38kcal3.4g3.3g0.6g3g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g155kcal9.4g27.1g0.4g0g
Kalaliemi laimennettu 3000g90kcal0g9g6g0g
Kirjolohifilee 1200g1984kcal201g0g132g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Maustekurkku450g74kcal3.1g13.5g0.4g8.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g60g10kcal2g0.6g0.2g0.6g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g6922kcal458.8g204.8g463.2g81g
Valittu annoskoko6390g3461kcal229.4g102.4g231.6g40.5g
Annoskoko puolitettuna3195g1731kcal114.7g51.2g115.8g20.3g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223