Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1080g1315kcal229.5g0g43.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1350g966kcal24.6g194.8g2.7g14.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g324g91kcal3.6g15.6g1.3g9.7g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 36g117kcal3.2g5g9.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g4977kcal521.8g430.8g113.2g49g
Valittu annoskoko6390g2488kcal260.9g215.4g56.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna3195g1244kcal130.5g107.7g28.3g12.3g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824