Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1802g1171kcal30.6g216.2g0g0g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1201g760kcal36g57.7g42g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g721g721kcal136.9g0g15.9g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g240g401kcal6.2g13.9g36g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g24g53kcal4.1g4.1g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g6211kcal427.6g583.8g192.2g0.2g
Valittu annoskoko6390g3106kcal213.8g291.9g96.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3195g1553kcal106.9g146g48.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653