Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1910kcal0g0g216g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g44g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 39g1kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 400g2375kcal92g50.4g198g24g
Kauralese 240g864kcal43.2g109.4g18.5g42g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Soijarouhe, vaalea 140g538kcal53.9g64.8g3.2g14.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Grahamjauho 1320g4329kcal139.4g801.2g29g130.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12782g30809kcal980.4g4246g967.2g532.6g
Valittu annoskoko6391g15404kcal490.2g2123g483.6g266.3g
Annoskoko puolitettuna3196g7702kcal245.1g1061.5g241.8g133.2g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785