Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green700g2274kcal167.9g342.8g7g84g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.3g3g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Porkkana 455g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Oliiviöljy 94g835kcal0g0g94.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.5g0.2g1g
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 77g234kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g700g1119kcal56g35g84g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12796g9837kcal493g924.4g414.6g245.2g
Valittu annoskoko6398g4918kcal246.5g462.2g207.3g122.6g
Annoskoko puolitettuna3199g2459kcal123.3g231.1g103.7g61.3g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764