KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.9g2.2kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 7.1g21kcal0.6g3.7g0.2g1g
Vehnäjauho puolikarkea 19g66kcal1.9g13.4g0.2g0.7g
Flora culinesse2.9g22kcal0g0g2.4g0g
Maitorahka (Pirkka)15g10kcal1.8g0.6g0g0g
Siirappi 2.4g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g254kcal9.4g38.8g5.6g3.8g
Valittu annoskoko64g127kcal4.7g19.4g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal2.4g9.7g1.4g1g
Arvot/100g100g198kcal7.3g30.3g4.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114584