Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Mustikka metsä- 20g8.8kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g434kcal4.6g58g19.6g3g
Valittu annoskoko64g217kcal2.3g29g9.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna32g109kcal1.2g14.5g4.9g0.8g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.3g15.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746