Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g477kcal8.6g55.2g24.2g1g
Valittu annoskoko64g239kcal4.3g27.6g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g119kcal2.2g13.8g6.1g0.3g
Arvot/100g100g372kcal6.7g43.1g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928