Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 25g8.3kcal0.2g1.4g0g0.3g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.4g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Ruokosokeri3g12kcal0g3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Mansikka 35g16kcal0.2g3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g84kcal0.8g16.8g0.4g2g
Valittu annoskoko64g42kcal0.4g8.4g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna32g21kcal0.2g4.2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal0.6g13.1g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727