Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 31g22kcal0.6g4.5g0.1g0.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g19g20kcal4.5g0g0.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml7.8g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g120kcal10.8g10g3.8g0.6g
Valittu annoskoko64g60kcal5.4g5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal2.7g2.5g1g0.2g
Arvot/100g100g93kcal8.4g7.8g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046