Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 16g6.7kcal0.5g0.8g0.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.5g21kcal1.6g0g1.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g206kcal11.2g13.2g11.8g0.6g
Valittu annoskoko64g103kcal5.6g6.6g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g52kcal2.8g3.3g3g0.2g
Arvot/100g100g160kcal8.7g10.3g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594