Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g11g9kcal1.9g0.2g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)9g16kcal1.7g0g1.1g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kurkku 9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g13g8.1kcal1.6g0.3g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g79kcal11.2g2.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko64g40kcal5.6g1.4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g20kcal2.8g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g62kcal8.7g2.2g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573