Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino14g47kcal3.1g7.2g0.5g0.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 22g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Ketsuppi, Felix1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g197kcal16g18.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko64g99kcal8g9.3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g49kcal4g4.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.5g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649