Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g23g90kcal1.4g7g6.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g336kcal14.2g15.2g24.2g1.2g
Valittu annoskoko64g168kcal7.1g7.6g12.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g84kcal3.6g3.8g6.1g0.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.9g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295