Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g13g3.8kcal0.6g0.3g0g0.2g
Broilerifilee, marinoimaton13g13kcal2.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa6.3g19kcal1.4g0g1.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g119kcal13.6g3g5.6g0.6g
Valittu annoskoko64g59kcal6.8g1.5g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal3.4g0.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555