Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g8g6kcal1.4g0g0.1g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g5.9g20kcal0.7g4.1g0.1g0g
Atria broilerin filesuikale maustamaton14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kiinankaali 14g2.8kcal0.2g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 7g2.5kcal0.3g0.2g0g0.1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.4g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g116kcal12g11g2.2g0.8g
Valittu annoskoko64g58kcal6g5.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g29kcal3g2.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g90kcal9.3g8.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094