Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Grahamjauho 5.1g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Neljänviljanhiutale 1.4g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g5.9g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 21g5.6kcal0.7g0.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g4.7g26kcal0.3g2.7g0.2g0g
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g308kcal4.4g31g14.8g1.8g
Valittu annoskoko64g154kcal2.2g15.5g7.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g77kcal1.1g7.8g3.7g0.5g
Arvot/100g100g241kcal3.4g24.2g11.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044