Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu8.3g25kcal0.3g0.3g2.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)10g6.2kcal0.1g0.5g0.4g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g13g30kcal2.3g0g2.3g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g18g60kcal2.2g11.8g0.4g1.1g
Valkoviini kuiva 5g3.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g276kcal10g26.4g13.6g2.4g
Valittu annoskoko64g138kcal5g13.2g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal2.5g6.6g3.4g0.6g
Arvot/100g100g215kcal7.8g20.6g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979