Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5.6g19kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen35g12kcal1.2g1.7g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g21g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g109kcal5g18.2g1.6g2.6g
Valittu annoskoko64g54kcal2.5g9.1g0.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal1.3g4.6g0.4g0.7g
Arvot/100g100g85kcal3.9g14.2g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194