Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)33g38kcal2g4.6g1.4g1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g14g19kcal3g0g0.7g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 1.6g4.8kcal0.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g142kcal10.2g9.6g7g2g
Valittu annoskoko64g71kcal5.1g4.8g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna32g35kcal2.6g2.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.5g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172860