Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl11g3.3kcal0.5g0.2g0g0.2g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g29kcal2.4g2.6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko64g14kcal1.2g1.3g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g7kcal0.6g0.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g22kcal1.9g2g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892