Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.7g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.4g1.1kcal0g0.1g0g0g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kirjolohifilee 6.1g10kcal1g0g0.7g0g
Juuriselleri 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g50kcal3g3.8g2g0.6g
Valittu annoskoko64g25kcal1.5g1.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.8g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.3g3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411