Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 13g14kcal2.6g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 19g6.4kcal0.2g1g0g0.5g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g42kcal5.6g2.2g0.8g1g
Valittu annoskoko64g21kcal2.8g1.1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g11kcal1.4g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346