Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 9g32kcal0.6g7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)11g18kcal0.3g0.4g1.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g100kcal1.8g14.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko64g50kcal0.9g7.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal0.5g3.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.4g11.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469