Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g22g31kcal3.5g0.5g1.6g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli11g20kcal0.7g0.4g1.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g10g34kcal1.3g6.5g0.2g0.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g8.8g22kcal1.5g0g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g218kcal14.2g16g10.4g1.8g
Valittu annoskoko64g109kcal7.1g8g5.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g55kcal3.6g4g2.6g0.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116