Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)33g43kcal6.9g0.2g1.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g11g14kcal0.5g0.6g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g53kcal4g0g4.1g0g
Tilli, tuore 4.1g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g224kcal23.2g1.6g13.6g0.2g
Valittu annoskoko64g112kcal11.6g0.8g6.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g56kcal5.8g0.4g3.4g0.1g
Arvot/100g100g174kcal18g1.2g10.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096