Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g16g6.1kcal0.1g1.4g0g0.4g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g7.8g30kcal1.2g5.9g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g85kcal2.6g18g0.4g2g
Valittu annoskoko64g43kcal1.3g9g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna32g21kcal0.7g4.5g0.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal2g14g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970