Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Kardemumma, annos 2g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 10g30kcal1.9g0.3g2.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.5g18kcal0g0g2g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g411kcal8.8g47g20.4g1.8g
Valittu annoskoko64g205kcal4.4g23.5g10.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g103kcal2.2g11.8g5.1g0.5g
Arvot/100g100g319kcal6.8g36.5g15.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424