Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g20g18kcal1.4g2.8g0.1g1g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)4.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g2.1g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.5g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g76kcal4g7.4g3.2g2.4g
Valittu annoskoko64g38kcal2g3.7g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g19kcal1g1.9g0.8g0.6g
Arvot/100g100g59kcal3.1g5.7g2.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097