Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kariniemen kananpojan rintafilee16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 4.1g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Omenamehu (Valio)1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g15g15kcal1.1g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g107kcal10.4g9.6g2.8g2.4g
Valittu annoskoko64g54kcal5.2g4.8g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna32g27kcal2.6g2.4g0.7g0.6g
Arvot/100g100g83kcal8.1g7.5g2.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960