Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 7.8g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.3g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g16g9kcal0.6g1.1g0.3g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3.8g14kcal0.2g2.9g0.1g0.2g
Korppujauho 1.6g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g189kcal15.4g13.2g8g1g
Valittu annoskoko64g95kcal7.7g6.6g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g47kcal3.9g3.3g2g0.3g
Arvot/100g100g147kcal12g10.3g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676