Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 19g61kcal1.9g12.4g0.2g0.6g
Maitorahka (Pirkka)19g12kcal2.2g0.7g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.9kcal0.5g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g7.5g23kcal1.9g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g222kcal14g27.8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko65g111kcal7g13.9g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g56kcal3.5g7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g172kcal10.9g21.6g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206