Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 23g26kcal5.1g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 7.7g5.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Sieni tatti, hapero 2.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g4.1g5.7kcal1.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g100kcal13g4g1.8g1g
Valittu annoskoko64g50kcal6.5g2g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal3.3g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g78kcal10.1g3.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263