Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia38g53kcal6.4g0g3g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.9g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g24g7kcal0.2g1.4g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g171kcal13.4g4g11.2g0g
Valittu annoskoko65g86kcal6.7g2g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna32g43kcal3.4g1g2.8g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435