Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 38g54kcal6g0g3.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.6g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g164kcal13.8g1.6g11.4g0.4g
Valittu annoskoko65g82kcal6.9g0.8g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g41kcal3.5g0.4g2.9g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203