Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g499kcal7.4g63.8g22.8g1.8g
Valittu annoskoko64g250kcal3.7g31.9g11.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna32g125kcal1.9g16g5.7g0.5g
Arvot/100g100g388kcal5.7g49.5g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925