Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g21g27kcal3.3g0g1.5g0g
Maustekurkku9g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 12g35kcal0.2g0.8g3.6g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g153kcal9.4g3g11.6g0.8g
Valittu annoskoko65g76kcal4.7g1.5g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g38kcal2.4g0.8g2.9g0.2g
Arvot/100g100g118kcal7.3g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780