Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g36kcal0g0g4g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g7.5g28kcal2.2g0g2.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g7.9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.8g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g1g0kcal0g0g0g1g
Riisijauho / -hiutale 6.8g25kcal0.5g5.4g0g0.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g1.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g5.6g6.4kcal1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g309kcal9.2g15.8g22.4g7g
Valittu annoskoko65g155kcal4.6g7.9g11.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna32g77kcal2.3g4g5.6g1.8g
Arvot/100g100g239kcal7.1g12.2g17.3g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656