Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 49g71kcal7.9g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha9g28kcal0.3g0.6g2.7g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g201kcal16.8g1.4g14.2g0.2g
Valittu annoskoko64g101kcal8.4g0.7g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal4.2g0.4g3.6g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13g1.1g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571