Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow11g11kcal2.6g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g112kcal9.2g6.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko65g56kcal4.6g3.4g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g28kcal2.3g1.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.3g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86752