Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka11g15kcal2.5g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Rice Dream, riisimaito17g7.9kcal0g1.6g0.2g0g
Täysjyväriisi. Risella.6.2g22kcal0.4g4.4g0.2g0.4g
Parsakaali, tuore, 257g6.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Punajuuri keitetty, annos 100g6.9g2.9kcal0g0.6g0g0.2g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g5.6g7kcal0.2g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g137kcal8g17.2g3.8g1.6g
Valittu annoskoko65g68kcal4g8.6g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal2g4.3g1g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.3g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557