Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g39g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija4.9g15kcal0.5g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Tonnikala öljyssä 2.9g5.6kcal0.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g83kcal3.8g4g5g0g
Valittu annoskoko65g42kcal1.9g2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna32g21kcal1g1g1.3g0g
Arvot/100g100g65kcal2.9g3.1g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995