Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g12g47kcal0.9g7.3g1.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa19g19kcal2.1g0.6g0.9g0g
Karpalo 9g3kcal0g0.3g0.1g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio9g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g262kcal7.8g38.4g8.4g0.8g
Valittu annoskoko65g131kcal3.9g19.2g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g66kcal2g9.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.7g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239