Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.2g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kanaliemi rainbow 1 L31g16kcal1.2g0.3g1.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L5.3g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.1g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g70kcal3.6g3.2g4.6g0.8g
Valittu annoskoko65g35kcal1.8g1.6g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal0.9g0.8g1.2g0.2g
Arvot/100g100g54kcal2.8g2.5g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563