Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.6g0g0.7g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)4.7g21kcal1g0g1.8g0g
Paprika, punainen4.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g6.3g4.5kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g133kcal9g8.8g6g2.6g
Valittu annoskoko65g66kcal4.5g4.4g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal2.3g2.2g1.5g0.7g
Arvot/100g100g103kcal6.9g6.8g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057