Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 35g10kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow10g8.5kcal0.5g1.5g0g0.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)9g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g52kcal2.2g8.6g0.4g3g
Valittu annoskoko65g26kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g6.6g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910