Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.5g0.7g7.9g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g11g68kcal1g2.1g6.1g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton11g34kcal0.4g0.5g3.4g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g477kcal7g7.4g46.4g3.2g
Valittu annoskoko65g238kcal3.5g3.7g23.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna32g119kcal1.8g1.9g11.6g0.8g
Arvot/100g100g368kcal5.4g5.7g35.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943