Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punajuuri 11g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)7g23kcal0.5g5.6g0g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)3.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Aurajuusto4.4g15kcal0.9g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g131kcal3.6g15.8g6g0.8g
Valittu annoskoko65g65kcal1.8g7.9g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g33kcal0.9g4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g101kcal2.8g12.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123