Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g88kcal7.8g2.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko65g44kcal3.9g1.3g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g22kcal2g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6g2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891