Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä12g4.8kcal0.2g0.9g0g0.4g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g19g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Bratwursti (Pirkka)23g68kcal3g0.3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g159kcal7g4.8g12.6g1.2g
Valittu annoskoko65g80kcal3.5g2.4g6.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal1.8g1.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g9.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991